DE zorgspecialist

Voor klanten en professionals is het goed om te weten wie de grondlegger is van DEFINANCIALS en wie er vanuit een inhoudelijke basis bijdraagt aan de kwaliteit van dienstverlening.

In 2004 ben ik, Gerwin van de Braak, gestart als ondernemer. Mijn basis ligt in de accountancy en sinds 2001 ben ik actief in de zorgconsultancy. Ik sta voor opdrachten die voldoen aan de gewenste Kwaliteit, die niet meer kosten dan de afgesproken Investering, die afgerond worden binnen de afgesproken Tijd en met het beoogde Eindresultaat. Ik noem mijzelf initiatiefnemer omdat ik ervoor zorg dat er beweging komt in organisaties, maar vooral in mensen met als belangrijkste doel creativiteit te stimuleren. Creativiteit leidt tot innovatie. En dat is tevens mijn missie als dienstverlener in DE zorg:

“De Zorg heeft creativiteit en innovatie nodig om nu en in de toekomst te kunnen voldoen aan de toenemende zorgvraag.”

Het goede voorbeeld geven kan alleen door zelf actief te zijn in het veld. Naast mijzelf zijn  diverse professionals in de Zorg actief met het helpen (door) ontwikkelen van instellingen met betrekking tot F&C, marktwerking, financiering en zorginnovaties.

Ook kunt u mij inhuren als spreker over ondernemerschap en trends in de gezondheidszorg. Mijn lezingen zijn interactief, verrassend, creatief en afgestemd op de doelgroep.

Zorgconsultancy